The Golden Bears
    


Wij zijn Desirée de Beer en Ferri Louwers. Wij hebben in 2018 dit bedrijf gestart.

Ik, Desirée, had mijn eerste nestje goldendoodles gefokt en deed alles vanuit mijn intuïtie. Ik ontmoette Ferri. Hij had een dierenopleiding gedaan en wist alles over genetica, hondenrassen en wat hier allemaal bij kwam kijken. Hij begeleidde mij bij het verzorgen van de pups. Het loslaten van pups vond ik erg lastig, maar door de juiste mensen te spreken lukte dit. Zo deel ik mijn geluk en dankbaarheid.

Wij vinden het werken, wandelen, knuffelen en de klanten die ons benaderen een onwijs leuk en leerzaam proces.

Toen we 4 jaar geleden begonnen hadden we nooit verwacht dat we tot zo'n mooi en liefdevol bedrijf zouden groeien! 

We zijn vanuit liefde, passie en kennis onwijs veel bezig bezig met ons werk. Dat zie je dan ook terug in onze volwassen honden en pups.