The Golden Bears
    


Ik ben Desirée de Beer en samen met een team verzorgen wij de honden. In 2018 ben ik begonnen met een nestje goldendoodles. Ik deed alles vanuit mijn intuïtie. Ik ontmoette Ferri, hij had een opleiding gedaan m.b.t. honden fokken en wist alles over genetica, hondenrassen en wat allemaal kwam kijken bij het fokken van honden. Hij begeleidde mij bij het verzorgen van de pups. Het loslaten van pups vond ik erg lastig, maar door de juiste mensen te spreken en te ervaren dat de honden goed terecht kwamen kreeg ik het vertrouwen dat ik mensen gelukkig kon maken om hen ook een trouwe viervoeter te geven. Ik wilde het graag goed doen. ik ben selectief met welke honden ik fok en ik ben de honden gaan testen op aandoeningen en heb door mijn manier van contact houden met de klanten en gastgezinnen ervaren dat dit de manier voor mij is om een goede fokker te zijn. Door gebruik te maken van besloten pagina's op facebook en hier ontwikkelingen van pups en volwassen honden te delen door middel van foto's en video's kun je op de hoogte blijven als klant van jouw gereserveerde pup of jouw gastgezin hond die hier haar nestje verzorgd. ik fok 3 nestjes per teefje en reuen worden beperkt ingezet. Hierdoor blijven de ouders onbeschadigd en kunnen zij met hun gezin het leven vieren. Hierdoor hebben we veel honden omdat we echt dit al fulltime activiteit doen met een team van honden trimster, fotografe en schoonmakers verzorgen wij de honden die bij mij wonen. voor mijn roedel zoek ik nog gastgezinnen want het liefst heb ik voor elke hond een eigen gezin. daarvoor beloon ik gastgezinnen.  Ik kies echt met mijn hart voor de honden en voor de mensen. iedereen gelukkig dat is het streven. Harmonie is daar als men vanuit het geheel kijkt en het ego loslaat.

Van elke klant, het werken met elkaar en de honden leren we elke dag weer.. het is een onwijs leuk en leerzaam proces.

Toen we 5 jaar geleden begonnen hadden we nooit verwacht dat we tot zo'n mooi en liefdevol bedrijf zouden groeien! 

We zijn vanuit liefde, passie en kennis onwijs veel bezig bezig met ons werk. Dat zie je dan ook terug in onze volwassen honden en pups.